Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Ζητούνται ηλεκτροσυγκολλητές μηχανουργοί - Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Ζητούνται ηλεκτροσυγκολλητές μηχανουργοί - Γερμανία

Γερμανία, εργασία, ζητούνται 5 ηλεκτροσυγκολλητές μηχανουργοί . Μια ευκαιρία σε περιόδους κρίσης. Γερμανικές εταιρίες ψάχνουν ηλεκτροσυγκολλητές μηχανουργούς Α' Τάξης ειδικευμένους σε ειδικές συγκολλήσεις ανοξείδωτο αλουμίνιο μαντέμι χαλκό μαγνήσιο κράματα χαλύβων σε βαριές κατασκευές και ελαφρές επισκευές παντός τύπου εξαρτημάτων. Αξιοποιείστε αυτήν την ευκαιρία για μια καλοπληρωμένη και ασφαλή θέση εργασίας. Ως έμπειρος ηλεκτροσυγκολλητής μηχανουργός είστε περιζήτητος στην Γερμανία. Ότι χρειάζεστε στην Γερμανία ως μηχανικός αυτοκινήτων θα το μάθετε από εμάς.
  • Τουλάχιστον 3-5 χρόνια προϋπηρεσία
  • Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.
  • Πτυχίο ηλεκτροσυγκολλητή μηχανουργού .
  • Καλές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας .
  • Η θέληση να ζήσεις κυρίως στην Γερμανία.

Υποστήριξη στην αναζήτηση κατοικίας στην Γερμανία. Μισθός 1800 συμβόλαιο αορίστου χρόνου.
Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού υποχρεωτικά (europass cv ) http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae με φωτογραφία διαβατηρίου απαραίτητο και υποχρεωτικά στη γερμανική γλώσσα αποστολή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας +30 2392 110534 - +30 6986 600466 κος Βασίλης
website: top-trucker.eu/ & facebook.com/toptrucker.eu

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us