Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Θέσεις Εργασίας για Γενικούς Ιατρούς στη Μεγάλη Βρετανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Θέσεις Εργασίας για Γενικούς Ιατρούς στη Μεγάλη Βρετανία

Η GlobalMediRec έχει Άμεσες Θέσεις Εργασίας για Γενικούς Ιατρούς με πολύ καλή εμπειρία στην Επείγουσα Ιατρική. σε Κρατικά Νοσοκομεία (NHS) στην Μεγάλη Βρετανία για Specialty Doctors Accident & Emergency (A&E).

Στο τμήμα Accident & Emergency στα Βρετανικά νοσοκομεία αντιμετωπίζονται όλα τα επείγουσα περιστατικά (παθολογικά, παιδιατρικά και τραύματα).

Ο ετήσιος, μικτός μισθός του Specialty Doctor είναι από £50000 -  £60000 (αναλόγως προϋπηρεσίας). Οι  ώρες εργασίας είναι μέσο όρο 48/εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων εφημερίων). Το αρχικό συμβόλαιο  είναι ενός έτους και μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

Οι υπηρεσίες της GlobalMediRec είναι εντελώς δωρεάν για τους ιατρούς.

Περαιτέρω πληροφορίες και τυχών διευκρινίσεις

Κατερίνα Κοντάλιπου Τηλ: 6934 803930 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us