Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Ψήστης από ελληνικό γυράδικο στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό γυράδικο στη Γερμανία (σε κωμόπολη κοντά στο Αμβούργο) ζητείται ψήστης έως 40 ετών, απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Ζευγάρι για κουζίνα στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό γυράδικο στη Γερμανία (σε κωμόπολη κοντά στο Αμβούργο) ζητείται ζευγάρι έως 40 ετών,απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό,για να εργαστούν στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας στο Erfurt

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Erfurt) ζητείται έμπειρη γυναίκα έως 40 ετών, για να εργαστεί ως βοηθός κουζίνας.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας στην Κολωνία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στην Κολωνία) ζητείται έμπειρη γυναίκα έως 40 ετών, για να εργαστεί ως βοηθός κουζίνας,απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

βοηθός σερβιτόρου σε κωμόπολη έξω από τη Βρέμη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη έξω από τη Βρέμη) ζητείται βοηθός σερβιτόρου έως 40 ετών, ειδικευμένος η ανειδίκευτος, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

μπάρμαν και βοηθός σερβιτόρου στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στη Λειψία) ζητείται μπάρμαν και βοηθός σερβιτόρου έως 40 ετών, με κάποια εμπειρία, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Ζευυγάρι από ελληνικό εστιατόριο στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμάνια (περιοχή Φρανκφούρτης) ζητείται ζευυγάρι έως 45 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού

Περισσότερα...

γυναίκα για το σέρβις από εστιατόριο στη Γερμανία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (ανάμεσα Νυρεμβέργη-Φρανγκφούρτη) ζητείται γυναίκα για το σέρβις έως 45 ετών,

Περισσότερα...

βοηθός μάγειρα στο Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, έξω από το Ντίσελντορφ) ζητείται βοηθός μάγειρα έως 40 ετών, με εμπειρία κυρίως στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Μπάρμαν από ελληνικό εστιατόριο - Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Ντίσελντορφ) ζητείται μπάρμαν έως 35 ετών, με κάποια εμπειρία, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας από ελληνικό εστιατόριο στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμάνια (σε χωριό έξω από τη Φρανκφούρτη) ζητείται βοηθός κουζίνας έως 45 ετών, με κάποια εμπειρία στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Μπάρμαν και βοηθός σερβιτόρου από ελληνικό εστιατόριο στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στη Λειψία) ζητείται μπάρμαν και βοηθός σερβιτόρου έως 40 ετών, με κάποια εμπειρία, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Μπάρμαν από ελληνικό εστιατόριο στο Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Ντίσελντορφ) ζητείται μπάρμαν έως 35 ετών ,με κάποια εμπειρία, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Ζευγάρι με εμπειρία για εστιατόριο στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμάνια (περιοχή Στουτγκάρδης) ζητείται ζευγάρι έως 45 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού, ο άντρας βοηθός ψήστη και η γυναίκα βοηθός στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι με εμπειρία για εστιατόριο στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στη Φρανκφούρτη) ζητείται ζευγάρι έως 40 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού, ως βοηθητικά χέρια.

Περισσότερα...

ζητείται ψήστης έως 40 ετών με εμπειρία στο Erfurt

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Erfurt) ζητείται ψήστης έως 40 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού.

Περισσότερα...

ζητείται ζευγάρι έως 40 ετών με εμπειρία στο Erfurt

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Erfurt) ζητείται ζευγάρι έως 40 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού, ο άντρας ψήστης και η γυναίκα βοηθός κουζίνας.

Περισσότερα...

ζητείται γυναίκα έως 40 ετών, για το μπαρ εστιατορίου στο Erfurt

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Erfurt) ζητείται γυναίκα έως 40 ετών, για το μπαρ ειδικευμένη ή και ανειδίκευτη.

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός κουζίνας στο Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε χωριό έξω από το Ανόβερο) ζητείται έμπειρος βοηθός κουζίνας έως 45 ετών.

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός κουζίνας στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο της Νυρεμβέργης) ζητείται έμπειρος βοηθός κουζίνας έως 45 ετών.

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός κουζίνας στο ULM

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη κοντά στο ULM) ζητείται έμπειρος βοηθός κουζίνας από 25 έως 40 ετών, για λάντζα, σαλάτες και μεζέδες.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας σε εστιατόριο Γερμανίας

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη ανάμεσα Ανόβερο- Βερολίνο) ζητείται γυναίκα έως 45 ετών για να εργαστεί στην κουζίνα ως βοηθός, με κάποια εμπειρία ή και ανειδίκευτη.

Περισσότερα...

Γυναίκα για το πόστο του μπαρ σε εστιατόριο Γερμανίας

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη ανάμεσα Ανόβερο- Βερολίνο) ζητείται γυναίκα έως 45 ετών για να εργαστεί στο μπαρ, με κάποια εμπειρία ή και ανειδίκευτη

Περισσότερα...

Σερβιτόρος για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία

Από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη ανάμεσα Νυρεμβέργη-Φρανκφούρτη) ζητείται σερβιτόρος έως 45 ετών, με εμπειρία και γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο

Από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο του Βερολίνου) ζητείται ζευγάρι έως 45 ετών, με μια μικρή εμπειρία στην κουζίνα, για να εργαστούν ως βοηθοί.

Περισσότερα...

Ζευγάρι για κουζίνα σε προάστιο στο Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο του Μονάχου) ζητείται ζευγάρι έως 45 ετών,απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό,ο άντρας ψήστης και η γυναίκα στις σαλάτες.

Περισσότερα...

βοηθός ψήστη στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (στα περίχωρα της Στουτγκάρδης) ζητείται βοηθός ψήστη έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Γυναίκα για σέρβις και μπαρ από sport cafe στη Γερμανία

Για την COSMOS JOBS από sport cafe στη Γερμανία (σε πόλη,ανάμεσα Φραγκφούρτη- Νυρεμβέργη) ζητείται γυναίκα εμφανίσιμη από 25 έως 40 ετών.

Περισσότερα...

Μπάρμαν για ελληνικό εστιατόριο κοντά στο Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη έξω από το Μόναχο) ζητείται μπάρμαν έως 30 ετών,με κάποια εμπειρία ή και ανειδίκευτος.

Περισσότερα...

ζευγάρι από 25 έως 42 ετών με εμπειρία την κουζίνα - Μάνχαϊμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη κοντά στο Μάνχαϊμ) ζητείται ζευγάρι από 25 έως 42 ετών με εμπειρία την κουζίνα. Ο άντρας βοηθός του ψήστη και η γυναίκα στις προετοιμασίες της κουζίνας.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us