Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ζητείται γυναίκα έως 50 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη,για να εργαστεί ως βοηθός στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Λαντζιέρης σε κωμόπολη,έξω από τη Βιέννη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (σε κωμόπολη,έξω από τη Βιέννη) ζητείται λαντζιέρης έως 30 ετών, με μια μικρή εμπειρία.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας σε προάστιο της Βιέννης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (σε προάστιο της Βιέννης) ζητείται γυναίκα έως 40 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη για να εργαστεί ως βοηθός της κουζίνας.

Περισσότερα...

ζητείται έμπειρος μπάρμαν στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (σε κωμόπολη έξω από τη Βιέννη) ζητείται έμπειρος μπάρμαν έως 35 ετών, χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Σερβιτόρος σε κωμόπολη έξω από τη Βιέννη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (σε κωμόπολη έξω από τη Βιέννη) ζητείται έμπειρος σερβιτόρος έως 45 ετών, με γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Ζευγάρι ως βοηθοί σε κωμόπολη έξω από τη Βιέννη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (σε κωμόπολη έξω από τη Βιέννη) ζητείται ζευγάρι έως 40 ετών, με εμπειρία στην κουζίνα. Η γυναίκα μαγείρισσα και ο άντρας σε λάντζα και προετοιμασίες.

Περισσότερα...

έμπειρος πιτσαδόρος από ιταλικό εστιατόριο στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ιταλικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται έμπειρος πιτσαδόρος έως 45 ετών.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας από ιταλικό εστιατόριο στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ιταλικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται έμπειρη γυναίκα έως 45 ετών, για να εργαστεί ως βοηθός κουζίνας.

Περισσότερα...

γυναίκα ως βοηθός κουζίνας από εστιατόριο στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται γυναίκα έως 45 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη για να εργαστεί ως βοηθός κουζίνας.

Περισσότερα...

άντρας ή γυναίκα σε σαλάτες και λάντζα στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία (κοντά στα γερμανικά σύνορα) ζητείται άντρας ή γυναίκα έως 40 ετών με εμπειρία στο εξωτερικό, σε σαλάτες και λάντζα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι με εμπειρία για εστιατόριο στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται ζευγάρι έως 50 ετών, με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού, ο άντρας ψήστης και η γυναίκα μαγείρισσα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι με εμπειρία ως βοηθοί κουζίνας στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 40 ετών, για να εργαστούν ως βοηθοί στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us