Αγγελίες Εργασίας ιατρικά - φαρμακευτικά Ιατρικοί επισκέπτες ( 2 ) - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ιατρικά - φαρμακευτικά

Εύρεση εργασίας σε ιατρικά και φαρμακευτικά

ιατρικά - φαρμακευτικά

Ιατρικοί επισκέπτες ( 2 ) - Αθήνα

Ο πελάτης μας καταξιωμένη εταιρία πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής επιθυμεί να προσλάβει 2 Ιατρικούς Επισκέπτες.

Χαρακτηριστικά των υποψηφίων ότι θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί άνθρωποι προκειμένου να είναι σε θέση να επιτύχουν για λογαριασμό της εταιρίας πωλήσεις μέσω φαρμακείων.
Θα πρέπει να διαθέτουν πειθώ, να είναι υπομονετικοί αλλά και επίμονοι, να θέλουν να λειτουργούν βάσει κινήτρων, κατά συνέπεια να διαθέτουν προσωπικές φιλοδοξίες επιτυχίας μέσω επίτευξης αποτελεσμάτων.
Η προσωπική τους εικόνα θα πρέπει να απορρέει υγιεινές συνθήκες ζωής και διατροφής, προκειμένου να αποτελούν παράδειγμα προς τους πελάτες της εταιρίας η οποία ενδιαφέρεται να προσφέρει στους πελάτες της ευεξία μέσω του brand name της.
Οι υποψήφιοι προτιμητέο να είναι ηλικίας 30 έως 40 ετών. Ακόμα περισσότερο «νέοι» ως προς την ψυχική διάθεση για εργασία καθότι η εταιρία θα τους χρησιμοποιήσει στην πρώτη γραμμή των πωλήσεών της και θα αποτελέσουν τους «πρεσβευτές» της προς τον τελικό καταναλωτή ή το συνεργάτη φαρμακοποιό.
Η θέση προβλέπει δοκιμαστικό διάστημα συνεργασίας ενός μηνός, εν συνεχεία σύμβαση αορίστου χρόνου με μισθό 1.000 ευρώ μικτά μηνιαίως και εταιρικό αυτοκίνητο.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us