Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες Νέοι/Νέες για τμήματα Μarketing και Εξυπηρέτησης Πελατών - Θεσσαλονίκη
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

Νέοι/Νέες για τμήματα Μarketing και Εξυπηρέτησης Πελατών - Θεσσαλονίκη

Εταιρεία που αναλαμβάνει προωθητικές ενέργειες και την εκπροσώπηση μεγάλων εταιριών και φιλανθρωπικών οργανισμών ανοίγει νέες θέσεις στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη.

Επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα άτομα χωρίς προϋπηρεσία αλλά και σε όσους έχουν προϋπηρεσία σε χώρους των πωλήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών ή επαφής με τον κόσμο να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του Marketing και των Πωλήσεων.

Από την εταιρία παρέχεται πλήρης εκπαίδευση και κατάρτιση σε ένα νεανικό και ευχάριστο περιβάλλον καθώς και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και καριέρας στον χώρο.

Ζητάμε άτομα με επικοινωνιακές ικανότητες , όρεξη και διάθεση για εκπαίδευση και ομαδικό πνεύμα.

Παρακαλούμε αποστείλτε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα, αναφέρoντας τον κωδικό της θέσης FPD/01 μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us