Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Προϊστάμενος Λογιστής Α’ Τάξεως - Αθήνα

Πελάτης μας λογιστική εταιρία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, επιθυμεί να προσλάβει Λογιστή-Φοροτεχνικό Α' Τάξεως για να διοικεί τις εργασίες ομάδας 2-3 λογιστών και βοηθών.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Όροι Χρήσης

  • Σκοπός της  cosmosjobs.com  είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης εργοδοτών και υποψηφίων εργαζόμενων που ενδιαφέρονται για εργασία.
  • Η χρήση των υπηρεσιών της cosmosjobs.com, παρέχεται μόνο για ενήλικους που ενεργούν για τον εαυτό τους ή ως νόμιμοι εκπρόσωποι εταιριών.
  • Οι χρεώσεις που αφορούν τις επιχειρήσεις περιγράφονται στους ειδικούς τιμοκαταλόγους ή συμφωνούνται προηγουμένως με τα εξουσιοδοτημένα στελέχη της  cosmosjobs.com.
  • Είναι εν γνώσει των συμβεβλημένων επιχειρήσεων ότι οι αγγελίες τους τοποθετούνται σε σημείο με ελεύθερη πρόσβαση. Η cosmosjobs.com  δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτές.
  • Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της cosmosjobs.com  εκχωρούν στην ιστοσελίδα μας το δικαίωμα χρήσης του ονόματος και του λογότυπού τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών προσέλκυσης υποψηφίων και προώθησης των υπηρεσιών του.
  • Τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή μέρους ή του συνόλου των υπηρεσιών και των προϋποθέσεων χρήσης της cosmosjobs.com  μπορεί να συμβεί χωρίς προειδοποίηση και η ευθύνη της cosmosjobs.com  εξαντλείται στην επιστροφή των μη χρησιμοποιημένων και προπληρωμένων υπηρεσιών.
  • Οι υπηρεσίες της cosmosjobs.com  περιορίζονται στα περιγραφόμενα στην ιστοσελίδα της ή σε όσα έχουν συμφωνηθεί σε ιδιαίτερη συμφωνία με τις επιχειρήσεις.
  • Τόσο οι εργοδότες, όσο και οι αναζητούντες εργασία μπορούν να ζητήσουν από την cosmosjobs.com  την απόκρυψη των στοιχείων τους κατά την δημοσίευση ή αποστολή των καταχωρήσεων και των βιογραφικών τους σημειωμάτων. Στην περίπτωση αυτή η cosmosjobs.com  αναλαμβάνει έναντι προσυμφωνημένου κόστους με τον εργοδότη, την προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων.
  • Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός, η διάταξη και τα κείμενα της ιστοσελίδας της cosmosjobs.com  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εκμεταλλεύτριας εταιρείας της cosmosjobs.com. Απαγορεύεται η αντιγραφή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας, για οποιονδήποτε λόγο.
  • Οποιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών της cosmosjobs.com, πρόσβαση στις πληροφορίες της ιστοσελίδας, η χρήση των πόρων και διευθύνσεων επικοινωνίας, η χρήση οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας, και κάθε επικοινωνία μέσω τηλεομοιοτυπίας, ηλεκτρονικού μυνήματος, ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us