Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Προϊστάμενος Λογιστής Α’ Τάξεως - Αθήνα

Πελάτης μας λογιστική εταιρία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, επιθυμεί να προσλάβει Λογιστή-Φοροτεχνικό Α' Τάξεως για να διοικεί τις εργασίες ομάδας 2-3 λογιστών και βοηθών.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Πολιτική Απορρήτου

Η αποστολή προσωπικών πληροφορικών προς την CosmosJobs, με τη μορφή βιογραφικού ή άλλου σημειώματος, μέσω ταχυδρομείου, fax, ή e-mail, προϋποθέτει τη γνώση και αποδοχή των παρακάτω, όπως και των προϋποθέσεων χρήσης των υπηρεσιών της CosmosJobs.

  • Η βάση βιογραφικών σημειωμάτων της CosmosJobs έχει αποκλειστικό σκοπό λειτουργίας την προώθηση υποψηφίων σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.
  • Η επιλογή και προώθηση των κατάλληλων βιογραφικών σημειωμάτων, γίνεται μόνο από στελέχη της cosmosjobs  έπειτα από η αίτηση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων. Η βάση δεδομένων προστατεύεται ηλεκτρονικά και φυσικά. Πρόσβαση σε αυτή έχουν μόνον τα εξουσιοδοτημένα στελέχη. Τα βιογραφικά σημειώματα δεν δημοσιοποιούνται στο διαδύκτιο, ούτε παρέχεται πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία υποψηφίων σε οποιονδήποτε, εκτός από τους υποψήφιους εργοδότες. Τα βιογραφικά σημειώματα δεν υπόκεινται σε καμία άλλη επεξεργασία. Στοιχεία επικοινωνίας που συλλέγονται για την πραγματοποίηση επαφής με τους υποψήφιους, διαγράφονται από το σύστημα σε ένα έτος από την εγγραφή τους. Η βάση του CosmosJobs δεν είναι συνδεδεμένη με άλλη βάση δεδομένων.
  • Η Cosmosjobs  μπορεί να απαγορεύσει καταχωρήσεις που αφορούν εθνικότητα, πολιτικές απόψεις, θρήσκευμα, διακρίσεις φύλου. Το περιεχόμενο των βιογραφικών σημειωμάτων αποτελεί ευθύνη των υποψηφίων. Στην αποστολή βιογραφικών συνιστάται η μη καταχώρηση ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων.
  • Όλες οι υπηρεσίες προς τους υποψήφιους για εργασία παρέχονται χωρίς χρέωση.
  • Οι υποψήφιοι, χρήστες των υπηρεσιών της CosmosJobs, μπορούν να ανανεώσουν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα όποια στιγμή το επιθυμούν. Η CosmosJobs  είναι πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά στη λειτουργία της βάσης, όταν προέρχεται από υποψήφιο, εφόσον αυτή απευθύνεται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας, σε κάποια από τις διαθέσιμες διευθύνσεις επικοινωνίας
  • Η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με τον νόμο 2472/97. Όσοι καταχωρούν προσωπικά δεδομένα στη βάση της CosmosJobs  διατηρούν όλα τα δικαιώματα «του υποκειμένου των δεδομένων», όπως αυτό ορίζεται στο κεφάλαιο Γ΄ επομ. του νόμου 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us