Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Μπετατζήδες στα περίχωρα Νυρεμβέργης (κωδ: 300401)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται μπετατζήδες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Χτίστες στα περίχωρα Νυρεμβέργης (κωδ: 300402)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται χτίστες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Τεχνίτες γυψοσανίδας στα περίχωρα της Νυρεμβέργης (κωδ: 300403)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες γυψοσανίδας, για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γενικός οδοντίατρος - Λευκωσία

Εκ μέρους  της Yakubiv Dental Clinic στη Λευκωσία, Κύπρος.

Περισσότερα...

Προγραμματιστές στην Γερμανία

Θέσεις εργασίας για προγραμματιστές στην Γερμανία από την ALVAR RECRUITMENT AGENCY:

Από εταιρεία εφαρμογών στη Γερμανία ζητείται: 

Περισσότερα...

Α34 Προγραμματιστές στο Βερολίνο

Από την εταιρεία ALVAR RECRUITMENT AGENCY ζητούνται για εργοδότη στο Βερολίνο διάφορους προγραμματιστές για Progressive Web-App.

Περισσότερα...

Κ33 Θέσεις νοσηλευτών στην Γερμανία

Από την εταιρεία ALVAR RECRUITMENT AGENCY ζητούνται νοσηλευτές  σε νοσοκομεία και κλινικές σε πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Περισσότερα...

Ζητείται Για Γερμανία SPS Προγραμματιστής

SPS Προγραμματιστής - SPS Τεχνικός
Προφίλ υποψηφίου:

Περισσότερα...

Καθαρίστρια για ξενοδοχείο στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS ζητείται καθαρίστρια , για ξενοδοχείο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ). Έως 45 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Ψήστης -τυλιχτής για ψητοπωλείο στο Δουβλίνο

Από την COSMOS JOBS ζητείται έμπειρος ψήστης-τυλιχτής με καλή γνώση αγγλικών , στην Ιρλανδία ( στα περίχωρα του Δουβλίνου ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Αποθηκάριος στη Λεμεσό

Η εταιρία HERCULES με έδρα τη Λεμεσό, Κύπρος ζητά να προσλάβει έμπειρο αποθηκάριο.

Περισσότερα...

Έμπειροι σοβατζήδες για οικοδομική εταιρεία στο Ανόβερο

Από την COSMOS JOBS ζητούνται έμπειροι σοβατζήδες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ανοβέρου ) , με απαραίτητη εμπειρία από πρέσα και εκτοξευτή.

Περισσότερα...

Σερβιτόρες για sports cafe στην Πάφο

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σερβιτόρες με γνώση αγγλικών για εποχιακή απασχόληση (από Μάρτιο μέχρι Νοέμβριο) , για sports cafe bar στην Κύπρο ( κοντά στην Πάφο ).

Περισσότερα...

Καμαριέρες με γνώση αγγλικών στην Αγία Νάπα

Από την COSMOS JOBS ζητούνται καμαριέρες με γνώση αγγλικών , για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κύπρο ( κοντά στην Αγία Νάπα ). Έως 55 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Σερβιτόροι/ες με γνώση αγγλικών στην Αγία Νάπα

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σερβιτόροι/ες με γνώση αγγλικών , για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κύπρο ( κοντά στην Αγία Νάπα ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Barman με γνώση αγγλικών στην Αγία Νάπα

Από την COSMOS JOBS ζητείται barman-barista με γνώση αγγλικών , για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κύπρο ( κοντά στην Αγία Νάπα ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Τεχνίτης για πέτρες τοίχου στη Νυρεμβέργη

Από την COSMOS JOBS ζητείται τεχνίτης για κυβόλιθους και πέτρες τοίχου , για οικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Works Inspector, specialist in civil foundations, roads and platforms - Γερμανία

The Works Inspectors shall provide oversight for the Construction Works in accordance with Project Documentation including specifications and the Owner’s guidelines in order to ensure that requirements regarding schedule, cost, security and quality are met.

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων Δ' κατηγορίας στη Λειψία (κωδ:200906)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οδηγοί λεωφορείων Δ' κατηγορίας για μεγάλη εταιρεία λεωφορείων στη Γερμανία (περιοχή Λειψίας) . Εώς 55 ετών , με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Χτίστες ζητούνται στη Νυρεμβέργη

Από την COSMOS JOBS ζητούνται χτίστες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us