Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Εργάτες έμπειροι για οπτικές ίνες στο Μόναχο -(κωδ: 23200303)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες έμπειροι για οπτικές ίνες, για τεχνική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Εργάτες για οπτικές ίνες στο Ντόρτμουντ -(κωδ: 23160301)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες για οπτικές ίνες, για τεχνική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντόρτμουντ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Τεχνίτες πλακιδίων και ελαιοχρωματιστές στο Ντόρτμουντ -(κωδ: 23160302)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες πλακιδίων και ελαιοχρωματιστές, για τεχνική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντόρτμουντ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Τεχνίτες τοποθέτησης φωτοβολταϊκών σε στέγες στη Νυρεμβέργη - (κωδ: 23010301)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες τοποθέτησης φωτοβολταϊκών σε στέγες, για εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός ψήστη στη Λιέγη Βελγίου (κωδ: 23130202)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός ψήστη, για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( στα περίχωρα της Λιέγης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Mananger υπεύθυνος για Camping στη Γερμανία (κωδ: 23090203)

Από την COSMOS JOBS ζητείται υπεύθυνος – manangerγια camping,  στην Γερμανία ( στην περιοχή του Μάνχαϊμ ). Απαραίτητα με γνώσεις γερμανικών. Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας και μαγείρισσα ζευγάρι στην Ουτρέχτη (κωδ: 23010202)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μάγειρας και μαγείρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στη Βρέμη (κωδ: 23010205)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Ντίσελντορφ (κωδ: 23010204)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στη Φρανκφούρτη (κωδ: 23010203)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στη Στουτγκάρδη (κωδ: 23010201)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Chef de Parties ζητούνται στην Ολλανδία (κωδ: 22091201)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται chefdeparties,για ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων στην Ολλανδία Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μονταδόρος επίπλων στο Μόναχο (κωδ: 22051201)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μονταδόρος για τοποθέτηση-συναρμολόγηση επίπλων, για επιχείρηση στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας Α’ ζητείται στο Βέλγιο (κωδ: 22191002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας Α’ με πτυχίο μαγειρικής, για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( σε περιοχή του Βελγίου, στα σύνορα με Γερμανία και Λουξεμβούργο ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Electrical Design Engineer-Belgium

We are looking for an Electrical Design Engineer for a fast-growing company in the Flanders area to strengthen a team.

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων στο Βερολίνο (κωδ: 22071002)

Από την COSMOS JOBS ζητούνταιοδηγοί λεωφορείων στη Γερμανία, απαραίτητα με γνώση αγγλικών ή γερμανικών (στα περίχωρα του Βερολίνου). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Γυναίκα για φροντίδα 7 σκυλιών οικογένειας σε προάστιο της Ζυρίχης (κωδ: 22041001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα για φροντίδα 7 σκυλιών οικογένειας με γνώση αγγλικής ή γερμανικής γλώσσας, για κατοικία στην Ελβετία ( στα περίχωρα της Ζυρίχης ).

Περισσότερα...

Προσωπικό για F&B - service με γνώση γαλλικών στη Λωζάννη Ελβετίας (κωδ: 22220901)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται άτομα για F&B- serviceμε γνώση γαλλικών, για ξενοδοχείο - εστιατόριο στην Ελβετία ( στα περίχωρα της Λωζάννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Τεχνίτες πλακιδίων για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22230804)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες με εμπειρία σε πλακάκια , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Senior Hairdresser - Abu Dhabi

Job description
-Hairstylist ( hairdressing school qualification and 6 years experience)
females only

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us