Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

γυψοσανιδάδες , γυψοσοβατζήδες και βοηθοί στη Σλοβακία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στη Σλοβακία (περιοχή Μπρατισλάβα ) ζητούνται έμπειροι γυψοσανιδάδες , γυψοσοβατζήδες και βοηθοί γυψοσανίδας.

Περισσότερα...

έμπειροι υδραυλικοί στη Σλοβακία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στη Σλοβακία (περιοχή Μπρατισλάβα ) ζητούνται έμπειροι υδραυλικοί.

Περισσότερα...

τεχνίτες θερμοπρόσοψης στη Σλοβακία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στη Σλοβακία (περιοχή Μπρατισλάβα ) ζητούνται έμπειροι τεχνίτες θερμοπρόσοψης.

Περισσότερα...

καλουπατζήδες και σιδεράδες στη Σλοβακία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στη Σλοβακία (περιοχή Μπρατισλάβα ) ζητούνται έμπειροι καλουπατζήδες και σιδεράδες.

Περισσότερα...

οδηγοί από εταιρεία με έδρα το Μόναχο

Ζητούνται οδηγοί από εταιρεία με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα κατηγορίας CE,-Π.Ε.Ι.,καθώς και προϋπηρεσία σε ανατρεπωμενα αυτοκίνητα.

Περισσότερα...

Δασκάλα ή νηπιαγωγός για εργασία στη Γερμανία

Για την COSMOS JOBS ζητείται δασκάλα για να εργαστεί σε σπίτι γιατρού στη Γερμανία περιοχή Brehna-Sandersdorf (Sachsen Anhalt). Θα φροντίζει και θα βοηθάει στο διάβασμα τα δύο παιδιά του ηλικίας 7 και 9 ετών.

Περισσότερα...

Γυναίκες & Άντρες από κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στη Σκωτία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με προβλήματα κίνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο (περιοχή Σκωτία ) ζητούνται έμπειρες/οι  γυναίκες & άντρες,  25 – 45 ετών με γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά).

Περισσότερα...

μάγειρας ή βοηθός από ελληνικό εστιατόριο στην Αγγλία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Βόρεια Αγγλία ζητείται μάγειρας ή βοηθός μάγειρα έως 30 ετών, απόφοιτος σχολής με εμπειρία σε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Περισσότερα...

έμπειροι οικοδόμοι με γνώση προφορικών Αγγλικών για Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στην Ολλανδία (περιοχή Deventer - Amersfoort - Utrecht ) ζητούνται έμπειροι οικοδόμοι με γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά).

Περισσότερα...

Φυσιοθεραπευτές στη Γαλλία

Moving People - European Relocation Services with a Plus

Moving People is one of the pioneer and expert in the European relocation for all professions in the healthcare sector.

Περισσότερα...

Earthworks engineer / Specialiste Terrassement - Algeria

ITALCONSULT Spa, established in Rome in 1957, is a leading Italian Engineering Consultant Firm, active as global player in the field of Civil Infrastructures from over 60 years.For our Site Supervision Team involved in an important Highway Project in in ALGERIA, we are looking for:

Περισσότερα...

μάγειρας / ψήστης στη βόρεια Γαλλία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη βόρεια Γαλλία, ζητείται μάγειρας / ψήστης από 25 έως 45 ετών, με εμπειρία σε ελληνικά παραδοσιακά φαγητά.

Περισσότερα...

έμπειροι σκεπατζήδες για Γερμανία

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη εταιρία στη Γερμανία (περιοχή Abdichtungen und Dachisolierungen Dachbau, ) ζητούνται έμπειροι σκεπατζήδες

Περισσότερα...

Νοσηλευτές-τριες στη Γερμανία (Άνχαλτ -Σαξωνία)

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη εταιρία στη Γερμανία (περιοχή Σαξωνία – Άνχαλτ) ζητούνται πτυχιούχοι νοσηλευτές/τριες με γνώση γερμανικής γλώσσας για εργασία σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων για εταιρεία στη Γερμανία (Άνχαλτ-Σαξωνία)

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη εταιρία λεωφορείων στη Γερμανία Dessau (περιοχή Σαξωνία – Άνχαλτ)) ζητούνται οδηγοί λεωφορείων με καλή γνώση γερμανικής γλώσσας (προφορικά).

Περισσότερα...

Οικοδόμοι με προφορική γνώση γερμανικής γλώσσας για Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στη Γερμανία (περιοχή Μονάχου ) ζητούνται οικοδόμοι με γνώση γερμανικής γλώσσας (προφορικά).

Περισσότερα...

Πολιτικός Μηχανικός Εργοταξίου - Λονδίνο

Η εταιρία PMP Construction Ltd με έδρα το Λονδίνο ζητά 3 πολιτικούς μηχανικούς εργοταξίου για άμεση απασχόληση.

Περισσότερα...

μάγειρας από ελληνικό εστιατόριο στη Βόρεια Αγγλία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Βόρεια Αγγλία ζητείται μάγειρας από 25 έως 35 ετών, απόφοιτος σχολής με εμπειρία σε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Περισσότερα...

απόφοιτος σχολής για κρύα κουζίνα από εστιατόριο στη Βόρεια Αγγλία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Βόρεια Αγγλία ζητείται άντρας από 25 έως 35 ετών, απόφοιτος σχολής με εμπειρία στην κρύα κουζίνα.

Περισσότερα...

Scada Engineers (Holland)

Our client, a multinational company based in Eindhoven, wishes to hire Industrial SCADA software engineers

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us