Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Χτίστες ζητούνται στη Νυρεμβέργη (κωδ:280805)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται χτίστες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μπετατζήδες ζητούνται στη Νυρεμβέργη (κωδ:280804)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται μπετατζήδες , για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μαραγκός –μονταδόρος στα περίχωρα του Μονάχου

Από την COSMOS JOBS ζητείται μαραγκός -μονταδόρος, για εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι βοηθοί κουζίνας σε περιοχή Αμβέρσας (κωδ:200802)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( περιοχή Αμβέρσας ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Υδραυλικοί για οικοδομική εταιρεία στο Ντίσελντορφ (κωδ:290609)

Από την COSMOSJOBS ζητούνται υδραυλικοί, για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ). Από 35 έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ηλεκτρολόγοι για οικοδομική εταιρεία στο Ντίσελντορφ (κωδ:290607)

Από την COSMOSJOBS ζητούνται ηλεκτρολόγοι, για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ). Από 35 έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μηχανολόγος μηχανικός για κατασκευαστική εταιρία στη Γερμανία

Από την COSMOS JOBS ζητείται μηχανολόγος μηχανικός με πτυχίο ΑΕΙ , για κατασκευαστική εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και γνώση γερμανικών.

Περισσότερα...

Ελαιοχρωματιστές σε οικοδομική εταιρεία στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό : Ελαιοχρωματιστές έμπειροι, ως 50 ετών για οικοδομική εταιρεία στην Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ )

Περισσότερα...

Λαμαρινάς – βαφέας αυτοκινήτων για εταιρία στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό : Λαμαρινάς – βαφέας αυτοκινήτων , έμπειρος ως 50 ετών για εταιρεία στην Γερμανία (περιοχή Ντίσελντορφ) 

Περισσότερα...

Μηχανικός αυτοκινήτων για εταιρία στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό : Μηχανικός αυτοκινήτων , έμπειρος ως 50 ετών για εταιρεία στην Γερμανία (περιοχή Ντίσελντορφ) 

Περισσότερα...

Οδοντοτεχνίτης ζητείται στη Νυρεμβέργη

Ζητείται οδοντοτεχνίτης για οδοντιατρείο στην Νυρεμβέργη Γερμανίας.

Περισσότερα...

Τεχνίτης γυψοσανίδας για οικοδομική εταιρία στη Βόννη

Από την COSMOS JOBS ζητείται τεχνίτης γυψοσανίδας , για οικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βόννης ). Έως 55 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και ικανότητα ανάγνωσης σχεδίου.

Περισσότερα...

Βοηθός σερβιτόρου στα περίχωρα Βερολίνου (κωδ: 200711)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός σερβιτόρου με λίγα γερμανικά , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Βερολίνου ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Τεχνίτες για μονώσεις και θερμοπροσόψεις στη Νυρεμβέργη

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες για μονώσεις και θερμοπροσόψεις , για oικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( περιοχή Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Χτίστης για oικοδομική εταιρία στη Νυρεμβέργη

Από την COSMOS JOBS ζητείται χτίστης , για oικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( περιοχή Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Τεχνίτες laminate για οικοδομική εταιρεία στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό :

Τεχνίτες laminate έμπειροι , με γνώσεις τοποθέτησης εσωτερικών κουφωμάτων ως 50 ετών για οικοδομική εταιρεία στην Γερμανία (περιοχή Ντίσελντορφ)

Περισσότερα...

Ελαιοχρωματιστές για οικοδομική εταιρεία στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό :

Ελαιοχρωματιστές έμπειροι, ως 50 ετών για οικοδομική εταιρεία στην Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ )

Περισσότερα...

Τεχνίτες οικοδομής έμπειροι για Γερμανία

Από την COSMOSJOBS άμεσα ζητούνται για εργασία στο εξωτερικό , τεχνίτες οικοδομής , έμπειροι για Γερμανία. 

Περισσότερα...

Field Sales Supervisor Nicosia & Larnaca Area

FROU FROU GROUP OF COMPANIES seeks to employ a high-profile individual for the position of Field Sales Supervisor Nicosia & Larnaca Areas.

Περισσότερα...

Ταμίας - Λευκωσία

Η Εταιρεία ΑΛΚΗΣ Χ.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ζητά για πρόσληψη προσωπικό για πλήρωση της θέσης: ΤΑΜΙΑ.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us