Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Νοσηλευτές/τριες για τη Σουηδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Νοσηλευτές/τριες για τη Σουηδία

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Σουηδίας επιθυμεί να προσλάβει για μόνιμη απασχόληση Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ Νοσηλευτών, έχοντας λάβει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να διαθέτουν προϋπηρεσία σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία της Ευρώπης.
Αυστηρή προϋπόθεση προκειμένου να λάβουν άδεια ασκήσεως Νοσηλευτή στη χώρα είναι να γνωρίζουν Σουηδικά σε επίπεδο C1 και γι' αυτό το σκοπό προσφέρονται δωρεάν μαθήματα, οι αρχικές επικοινωνίες όμως θα γίνουν στα Αγγλικά τα οποία θα πρέπει να μιλούν ευχερώς. Η σύμβαση εργασίας είναι προσωρινή, ενώ μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου αφού περάσουν επιτυχώς το διαγώνισμα γλώσσας.
Προσφέρεται σταθερό ωράριο εργασίας 08:00-17:00 ενώ εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα διεξάγονται εντός των εργάσιμων ωρών.
Οι μισθοί είναι ανταγωνιστικοί και συνδέονται με την απόδοση, γι' αυτό το λόγο προσφέρονται πρόσθετες αμοιβές σε εργαζομένους που επιτελούν πρόσθετα καθήκοντα ή αρμοδιότητες.
Προσφέρεται επίσης οικονομική βοήθεια για την μετακίνηση και μετακόμιση των υποψηφίων στη χώρα.

Βιογραφικά σημειώματα στα Αγγλικά, παρακαλούμε στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us