Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Οδοντίατροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Οδοντίατροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οι πελάτες μας, ιδιωτικές κλινικές στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ζητούν να προσλάβουν για μόνιμη απασχόληση Οδοντιάτρους.

Το προφίλ των θέσεων έχει ως ακολούθως:

Dubai:
Άνδρας Γενικός Οδοντίατρος, με προϋπηρεσία 3-5 ετών, γνωρίζοντας Digital Smile
Γυναικα Προσθετικός με προϋπηρεσία άνω των 15 ετών

Doha:
1 Ενδοδοντικός
1 Εμφυτευματολόγος (άνδρας)
1 Παιδο-οδοντίατρος (γυναίκα)
1 Ορθοδοντικός
2 Γενικοί Οδοντίατροι
1 Περιοδοντολόγος

Οι προσλήψεις των ανωτέρω Οδοντιάτρων είναι άμεσες ενώ οι υποψήφιοι θα αμείβονται με πάγιο μισθό καθώς και πρόσθετο μηναίο bonus ανερχόμενο σε 35% επί του κύκλου εργασιών του ιατρού.
Ο μηναίος μισθός πριν το bonus για έναν Γενικό Οδοντίατρο κυμαίνεται από 25 έως 35.000 AED (6.000-8.500 ευρώ) ενώ για έναν ειδικευμένο από 30.000 έως 40.000 AED (7.500 - 10.000 ευρώ)
Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η Αγγλική, αλλα καθώς οι ασθενείς κατά 50% θα είναι Ευρωπαίοι πολίτες που κατοικούν στις χώρες αυτές, επιθυμητή είναι η πρόσθετη γνώση Γερμανικών ή και Γαλλικών επίσης.
Ολοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώση των μεθόδων Digital Smile Design, CEREC/Cam technology, laser.
Η εργασία θα είναι πενθήμερη από Κυριακή έως και Πέμπτη, ενώ προσφέρονται πρόσθετη αμοιβή αστικής ευθύνης καθώς και ιατροφαρμακευτική, 30 ημέρες αμειβόμενων διακοπών και 4 ημέρες εκπαιδευτικής άδειας.
Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν μέσω Skype, ενώ οι τελικές συνεντεύξεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με έξοδα μεταφοράς και διαμονής που θα καλυφθούν από τις κλινικές-πελάτες μας.
Οι κλινικές θα αναλάβουν την εγγραφή των Οδοντιάτρων στους οικείους Οδοντιατρικούς Συλλόγους, διαδικασία η οποία διαρκεί συνήθως 6-9 εβδομάδες.
Βιογραφικά σημειώματα αναφέροντας τη χώρα στην οποία θέλετε να απασχοληθείτε, παρακαλούμε στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us