Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό γιατροί και επαγγελματίες υγείας - Ηνωμένο Βασιλείο
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

γιατροί και επαγγελματίες υγείας - Ηνωμένο Βασιλείο

Αξιότιμοι γιατροί και επαγγελματίες υγείας,

Χιλιάδες γιατροί έχουν βρει θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της εταιρείας RIG Locums.

Τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρεία έχει βοηθήσει γιατρούς από χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, να κατακτήσουν την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία σε ένα από τα κρατικά νοσοκομεία της Αγγλίας.

Κυρίως αναζητούμε Έλληνες Δερματολόγους, Γαστρεντερολόγους, Ογκολόγους, Αιματολόγους, Χειρούργους, Ακτινολόγους, Παθολόγους, Ειδικούς Γηριατρικής, Αναισθησιολόγους, Οφθαλμιάτρους, Ουρολόγους, Παιδιάτρους και Γυναικολόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αποστολή βιογραφικού στα Αγγλικά, χρησιμοποιήστε το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μαλαβάκης
International Recruitment Advisor

RIG Locums
TEL : 0800 690 6044

FAX : 0800 690 6045

EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

WEB : www.riglocums.com

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us