Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Consultants Ακτινολόγους - Ηνωμένο Βασίλειο
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Consultants Ακτινολόγους - Ηνωμένο Βασίλειο

Η Rig Locums Ltd εκ μέρους των NHS κρατικών νοσοκομείων της Αγγλίας αναζητά άμεσα Consultants Ακτινολόγους χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν ενεργές θέσεις εργασίας πάνω στον κλάδο της ακτινολογίας σε κρατικά νοσοκομεία σχεδόν σε όλη τη χώρα. Έχουμε αποκλειστικότητα σε αυτές τις θέσεις και αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρονται εξαιρετικές χρηματικές απολαβές. Οι θέσεις κυμαίνονται από 3 έως 6 μήνες με τη δυνατότητα παράτασης του συμβολαίου. Οι locum θέσεις εργασίας πάντα προσαρμόζονται στη διαθεσιμότητά και τις προτιμήσεις των γιατρών.

Αναζητούμε Ακτινολόγους για:

 Ακτινολογία Στήθους

 Διαγνωστική Ακτινολογία

 Νευροακτινολογία

 Επεμβατική και Θεραπευτική Ακτινολογία

 Γενική Ακτινολογία

 Παιδιατρική Ακτινολογία

Προτέρηματα Locum εργασίας στο NHS:

 Εξαιρετικά πακέτα αποδοχών

 Ευέλικτο ωράριο

 Βοήθεια με την εύρεση διαμονής, είτε on site είτε όχι

 Μοναδική ευκαρία να εργαστείτε σε ένα από τα καλύτερα εθνικά συστήματα υγείας παγκοσμίως

 Οφέλη από training προγραμματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 Η RIG Locums θα σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας με συνεχής επικοινωνία στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά.

Απαραίτητη η εγγραφή για την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος στο General Medical Council (GMC), η οποία γίνεται από τους ίδιους τους γιατρούς διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αποστολή του βιογραφικού σας στα Αγγλικά, χρησιμοποιήστε το: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us