Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό γενικοί ιατροί ST3-ST7 για διάφορες θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

γενικοί ιατροί ST3-ST7 για διάφορες θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Birmingham, Channel Islands, East England, East Midlands, England, Essex, Isle Of Man, Kent, Lancashire, Leeds, Liverpool, London, Manchester, Midlands, Newcastle, North East England, North West England, Northern Ireland, South East England, South West England, Surrey, West Midlands, Yorkshire, Yorkshire and the Humber

Η RIG Locums αναζητά Junior Ιατρούς (SHO/FY1) αλλά και SPR/Registrar Ιατρούς (ST3 – ST7) για locum εργασία 3- 6 μηνών αλλά και για μόνιμες θέσεις στον κλάδο της γενικής ιατρικής.

Η εμπειρία σας από locum εργασία με το NHS για πρώτη φορά, θα σας προσφέρει αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία για να προσθέσετε στο βιογραφικό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει μελλοντικά να κατακτήσετε ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας.

Με την εγγραφή σας στη RIG Locums, θα συνεργαζέστε μαζί με έναν Specialist Consultant με αξιόλογη γνώση πάνω στον ιατρικό κλάδο της γενικής ιατρικής, ο/η οποίος/α θα σας ενημερώνει σχετικά με θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στην εμπερία και στη διαθεσιμότητά σας. Επίσης θα σας βοηθήσει σε κάθε στάδιο της εγγραφής σας, της προετοιμασίας σας για τη συνέντευξη και θα παραμείνει δίπλα σας για οτιδήποτε που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Ποια είναι τα προτερήματα της locum εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο:
• Εξαιρετικές ωριαίες χρηματικές απολαβές
• Δυνατότητα διαμονής on site
• Μία μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε την καριέρα σας, αποκτώντας εμπειρία από διάφορα νοσοκομεία σε διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.
• Μοναδικά training sessions τα οποία θα σας εφοδιάσουν με την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για μία διεθνή καριέρα με ανταγωνιστικά υψηλές αμοιβές.
Απαραίτητο το Ευρωπαϊκό Διαβατήριο αλλά και η Άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αγγλίας (General Medical Council – GMC)

Για περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο T: 02036750154, ή E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us