Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Δελτίο Τύπου- Ημερίδα για την Εργασία στην Ευρώπη
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Δελτίο Τύπου- Ημερίδα για την Εργασία στην Ευρώπη

Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες νέοι φεύγουν στο εξωτερικό (κυρίως σε άλλες χώρες της Ευρώπης) για να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η προσαρμογή τους όμως σε μια ξένη χώρα και σε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα (Erasmus+) European Labor Mobility Support- LAMOS EU έχει σαν στόχο να διευκολύνει τους νέους που ενδιαφέρονται να φύγουν στο εξωτερικό (ή έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό) να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να τους παρουσιαστούν.
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, 17:30- 20:30 διοργανώνεται στο ImpactHub Athens (Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή) ημερίδα με θέμα την Εργασία στην Ευρώπη. Στην ημερίδα αυτή, θα παρουσιαστούν διάφορα ευρωπαϊκά εργαλεία που έχουν στόχο την διευκόλυνση εξεύρεσης εργασίας στο εξωτερικό και την προσαρμογή των νέων σε ένα εργασιακό περιβάλλον άλλης ευρωπαϊκής χώρας τόσο πριν όσο και μετά την μετάβασή τους στη χώρα αυτή.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στην ημερίδα μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/forms/6Z1OL38lKeUzlCpI3
Η ημερίδα απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, επαγγελματίες που ασχολούνται με την κινητικότητα στην αγορά εργασίας, οργανισμούς που εργάζονται για την διευκόλυνση εξεύρεσης θέσεων εργασίας, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με την εργασία στην Ευρώπη
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2106822606. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα https://mailchi.mp/829ea5869c2b/fgyfp8x4g1 και για το έργο στην ιστοσελίδα https://www.lamos-project.eu/el/project
H ημερίδα διοργανώνεται από την Action Synergy που είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου στην Ελλάδα.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us