Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Ψήστης και σερβιτόρος ζευγάρι στο Ανόβερο

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και σερβιτόρος, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στη Γερμανία και καλή γνώση γερμανικών για τον σερβιτόρο , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( περιοχή Ανόβερο).

Περισσότερα...

Ψήστης για εστιατόριο στο Αμβούργο (κωδ:040221)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην περιοχή Αμβούργου. Από 30 έως 45 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει εργαστεί ξανά σε εστιατόριο στη Γερμανία.

Περισσότερα...

Τεχνίτες γυψοσανίδας , πλακιδίων & ελαιοχρωματιστές στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS ζητείται:

 1-    Τεχνίτης γυψοσανίδας , για οικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία τουλάχιστον 5ετή από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και ικανότητα ανάγνωσης σχεδίου.

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός μάγειρα στα περίχωρα του Κόμπλετζ (κωδ:131101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός μάγειρα , για ψητοπωλείο- Imbiss στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κόμπλετζ ). Έως 40 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μάγειρας στα περίχωρα της Λειψίας (κωδ:231001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας , απόφοιτος σχολής μαγειρικής , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 35 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι βοηθοί κουζίνας και σερβιτόρου στη Φρανκφούρτη

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι, ο άντρας για βοηθός κουζίνας και η γυναίκα για βοηθός σερβιτόρου , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ).

Περισσότερα...

Σερβιτόρος με γνώση γερμανικών στα περίχωρα Λειψίας (κωδ:191005)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος με γνώση γερμανικών , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Μπάρμαν ζητείται στα περίχωρα Λειψίας (κωδ:191004)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό.

Παρέχεται:
✔ Διαμονή
✔ Διατροφή
✔ Ασφάλιση
✔ 1 ρεπό την εβδομάδα
✔ Μισθός από 1300 έως 1500 ευρώ , καθαρά ανάλογα με την προϋπηρεσία

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ 191004

COSMOS JOBS - O COSMOS της εργασίας
https://www.cosmos-jobs.gr
Βιογραφικά αναφέροντας τον κωδικό αγγελίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ: επικοινωνίας: 2310 887424

Ψήστης στα περίχωρα της Λειψίας (κωδ:191003)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στη Γερμανία σύνορα με Ολλανδία (κωδ:191002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( σύνορα με Ολλανδία ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Λαντζιέρης στα περίχωρα του Μονάχου (κωδ:191001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται λαντζιέρης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Έως 35 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στο Μάνχαϊιμ (κωδ: 161001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊιμ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης στα περίχωρα της Στουτγκάρδης (κωδ:161002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ζευγάρι στη Στουτγκάρδη (κωδ:151002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης στα περίχωρα Μάνχαϊμ (κωδ:151002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Λαντζιέρης στα περίχωρα του Αμβούργου (κωδ:131001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται λαντζιέρης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό .

Περισσότερα...

Ψήστης στη Γερμανία σύνορα με Πολωνία (κωδ:131001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( ανατολική Γερμανία, σύνορα με Πολωνία ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθοί ψήστη και κουζίνας ζευγάρι στο Μάνχαϊμ

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθός ψήστη και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα στα περίχωρα Αμβούργου (κωδ:121002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός μάγειρα , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στα περίχωρα Αμβούργου (κωδ:081001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στα περίχωρα Φρανκφούρτης

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ζευγάρι στα περίχωρα Βρέμης (κωδ: 021001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Κόφτης -τυλιχτής γύρου στο Ντίσελντορφ (κωδ:011003)

Από την COSMOS JOBS ζητείται επαγγελματίας κόφτης-τυλιχτής γύρου , για ψητοπωλείο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Γυναίκα για λάντζα και καθαριότητα στη Φρανκφούρτη (κωδ:011002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα για λάντζα και καθαριότητα , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα και babysitter ζευγάρι στο Κάσσελ (κωδ:011001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθός μάγειρα και babysitter , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κάσσελ ). Από 30 έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ζευγάρι για λάντζα και καθαριότητα στη Χαϊδελβέργη

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι για λάντζα και καθαριότητα , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Χαϊδελβέργης ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης κοντά στη λίμνη Κωνστάντζα (κωδ:300902)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( κοντά στη λίμνη Κωνστάντζα ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στα περίχωρα Βρέμης (κωδ:280901)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός κουζίνας στο Κόμπλεντζ (κωδ:250902)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κόμπλεντζ ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Άτομο για τηγάνια και σαλάτες στο Ντόρτμουντ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τηγάνια και σαλάτες , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντόρτμουντ ). Από 30 έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us