Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Βερολίνο (κωδ: 23300303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Βερολίνου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν για εστιατόριο-ξενοδοχείο στο Μόναχο (κωδ: 23300304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν, για ελληνικό εστιατόριο-ξενοδοχείο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Λαντζιέρης και γυναίκα για housekeeping ζευγάρι στο Μόναχο (κωδ: 23300305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι λαντζιέρης και γυναίκα για housekeeping(καθαριότητες ξενοδοχείου), για ελληνικό εστιατόριο-ξενοδοχείο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στo Μόναχο (κωδ: 23290301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός κουζίνας στη Φρανκφούρτη -(κωδ: 23290303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή μεμονωμένα άτομα ψήστης και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας για ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο (κωδ: 23290305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή μεμονωμένα άτομα βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Βερολίνου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης-μάγειρας για ελληνικό εστιατόριο στο Αμβούργο (κωδ: 23290306)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-μάγειρας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί για σαλάτες και τηγάνια στο Αμβούργο (κωδ: 23270302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή μεμονωμένα άτομα βοηθός για σαλάτες και βοηθός για τηγάνια, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός σερβιτόρου στη Λειψία (κωδ: 23270301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός σερβιτόρου με βασική γνώση γερμανικών, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπαργούμαν-μπαρίστα στη Στουτγκάρδη - (κωδ: 23240306)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπαργούμαν-μπαρίστα, για ελληνικό καφέ-μπιστρό στη Γερμανία  - ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στη Στουτγκάρδη - (κωδ: 23240305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία  - ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Στρώστης πιάτων στη Γερμανία σύνορα με Ολλανδία - (κωδ: 23240303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται στρώστης πιάτων, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία  - ( σε κεντροδυτική περιοχή, σύνορα με Ολλανδία ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν στη Γερμανία σύνορα με Ολλανδία - (κωδ: 23240302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία  - ( σε κεντροδυτική περιοχή, σύνορα με Ολλανδία ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Έσσεν - (κωδ: 23240301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία  - ( στα περίχωρα του Έσσεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας/Μαγείρισσα στη Στουτγκάρδη (κωδ: 23230306)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας/μαγείρισσα, για ελληνο-ιταλικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας στο Μίνστερ -(κωδ: 23230305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας από σχολή μαγειρικής, για ελληνικό εστιατόριο-grillστη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μίνστερ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί μάγειρα στο Μπίλεφελντ (κωδ: 23230303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή μεμονωμένα άτομα βοηθοί μάγειρα, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μπίλεφελντ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης στη Γερμανία -(κωδ: 23220303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( σε νότια περιοχή, σύνορα με Ελβετία ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα στο Μόναχο -(κωδ: 23220302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός μάγειρα με γνώσεις κυρίως σε τηγάνια και μαγειρευτά, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν στο Μόναχο -(κωδ: 23220301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν/μπαργούμαν, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας και σερβιτόρος/α ζευγάρι στη Φρανκφούρτη -(κωδ: 23210303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθός κουζίνας και σερβιτόρος/α, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας στο Βερολίνο - (κωδ: 23210302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή μεμονωμένα άτομα μπάρμαν/μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Βερολίνου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Σερβιτόροι με γερμανικά στο Μπίλεφελντ (κωδ: 23210301)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σερβιτόροι με γερμανικά, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μπίλεφελντ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν στο Μάνχαϊμ -(κωδ: 23200301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν/μπαργούμαν, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Λαντζιέρισσα ζητείται στη Γερμανία -(κωδ: 23170303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται  λαντζιέρισσα ,  για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στην περιοχή της Κολωνίας) Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός πιτσαδόρου στη Γερμανία -(κωδ: 23170302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται  βοηθός πιτσαδόρου ,  για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στην περιοχή της Κολωνίας) Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης ζητείται στη Γερμανία (κωδ: 23170301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται  ψήστης για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στο Κάσσελ - (κωδ: 23160303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μάγειρας και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κάσσελ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Αμβούργο -(κωδ: 23160304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν στο Αμβούργο (κωδ: 23160305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν/μπαργούμαν, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us