Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ζευγάρι ή 2 άτομα στα περίχωρα της Φρανκφούρτης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ) ζητείται ένα ζευγάρι ή 2 άτομα έως 45 ετών. Με εμπειρία στην κουζίνα σε κρύα πιάτα , σαλάτες και μαγειρευτά.

Περισσότερα...

σερβιτόρα από γερμανικό εστιατόριο στην περιοχή Kröslin

Για την COSMOS JOBS από γερμανικό εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Kröslin, ζητείται σερβιτόρα με καλή γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

ζευγάρι ή 2 μονά άτομα στα περίχωρα του Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ) ζητείται ζευγάρι ή 2 μονά άτομα έως 45 ετών, με εμπειρία στην κουζίνα ως βοηθοί

Περισσότερα...

έμπειρο ζευγάρι στη Γερμανία σύνορα με Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σύνορα με Αυστρία ) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 45 ετών , ο άντρας ψήστης και η γυναίκα σε σαλάτες και ορεκτικά .

Περισσότερα...

βοηθός σερβιτόρου στη Γερμανία σύνορα με Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σύνορα με Αυστρία ) ζητείται έμπειρος βοηθός σερβιτόρου έως 40 ετών , χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας

Περισσότερα...

έμπειρος μπάρμαν σε προάστιο του Αμβούργου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( σε προάστιο του Αμβούργου ) ζητείται έμπειρος μπάρμαν έως 40 ετών, με γνώση γερμανικών σε βασικό επίπεδο συνεννόησης

Περισσότερα...

έμπειρος ψήστης στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται έμπειρος ψήστης έως 50 ετών , απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό 

Περισσότερα...

βοηθός μάγειρα στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται έμπειρος βοηθός μάγειρα έως 45 ετών , απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός μάγειρα κοντά στο Μάνχαϊμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Μάνχαϊμ ) ζητείται έμπειρος βοηθός μάγειρα έως 45 ετών , με εμπειρία σε τηγάνια και σαλάτες .

Περισσότερα...

Σερβιτόρα από καφέ – ζαχαροπλαστείο έξω από το Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό καφέ - ζαχαροπλαστείο στη Γερμανία ( έξω από το Μόναχο ) ζητείται έμπειρη σερβιτόρα έως 40 ετών, με γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερα...

έμπειρη σερβιτόρα έξω από το Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( 70 χιλιόμετρα , έξω από το Μόναχο ) ζητείται έμπειρη σερβιτόρα έως 40 ετών. Με γνώση αγγλικής γλώσσας ή γερμανικής γλώσσας

Περισσότερα...

Ζευγάρι από εστιατόριο Γερμανία σύνορα Ελβετία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( σύνορα με Ελβετία ) ζητείται έμπειρο ζευγάρι από 25 έως 40 ετών. Απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό , ο άντρας ψήστης και η γυναίκα σε ορεκτικά και σαλάτες.

Περισσότερα...

Γυναίκα από ελληνικό καφέ / ζαχαροπλαστείο έξω από το Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό καφέ - ζαχαροπλαστείο στη Γερμανία ( έξω από το Μόναχο ) ζητείται γυναίκα έως 40 ετών, με εμπειρία στο μπουφέ και γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Σερβιτόρος στη Γερμανία σύνορα με Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σύνορα με Αυστρία ) ζητείται σερβιτόρος έως 45 ετών, με εμπειρία και γνώση γερμανικής γλώσσας , σε βασικό επίπεδο.

Περισσότερα...

Γυναίκα για σαλάτες και ορεκτικά κοντά στο Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε χωριό κοντά στο Ανόβερο) ζητείται γυναίκα έως 45 ετών, με εμπειρία σε σαλάτες και ορεκτικά.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός σερβιτόρου έξω από το Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη , έξω από το Μόναχο) ζητείται γυναίκα έως 30 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη για να εργαστεί ως βοηθός σερβιτόρου , χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

ψήστης / κόφτης / τυλιχτής έξω από το Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό γυράδικο στη Γερμανία (έξω από το Αμβούργο ) ζητείται έμπειρος ψήστης - κόφτης -τυλιχτής έως 35 ετών.

Περισσότερα...

Γυναίκα για σαλάτες και προετοιμασίες κουζίνας στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο της Νυρεμβέργης) ζητείται γυναίκα έως 45 ετών, με εμπειρία σε σαλάτες και προετοιμασίες της κουζίνας.

Περισσότερα...

έμπειρη σερβιτόρα σε προάστιο της Νυρεμβέργης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο της Νυρεμβέργης) ζητείται έμπειρη σερβιτόρα έως 40 ετών, με καλή γνώση γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερα...

Έμπειρος σερβιτόρος κοντά στο Βερολίνο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (100 χιλιόμετρα από το Βερολίνο) ζητείται σερβιτόρος έως 45 ετών, με εμπειρία και γνώση γερμανικών.

Περισσότερα...

ανειδίκευτο ζευγάρι για περιοχή Νυρεμβέργης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Νυρεμβέργης) ζητείται ανειδίκευτο ζευγάρι έως 40 ετών, ο άντρας βοηθός κουζίνας και η γυναίκα για βοηθός σερβιτόρου.

Περισσότερα...

έμπειρο ζευγάρι από ελληνικό εστιατόριο στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Στουτγκάρδης) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 50 ετών, το ένα άτομο στο πόστο με τα μαγειρευτά και το άλλο άτομο για λάντζα ή βοηθός σερβιτόρου.

Περισσότερα...

ανειδίκευτο ζευγάρι έως 35 ετών στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Στουτγκάρδης) ζητείται ανειδίκευτο ζευγάρι έως 35 ετών, το ένα άτομο θα εργαστεί ως βοηθός κουζίνας και το άλλο άτομο στο μπαρ.

Περισσότερα...

σερβιτόρος ή βοηθός σερβιτόρου κοντά στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε νησί, πάνω από το Αμβούργο) ζητείται σερβιτόρος ή βοηθός σερβιτόρου έως 45 ετών, με εμπειρία και γερμανικά.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός μάγειρα στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Νυρεμβέργης) ζητείται γυναίκα έως 50 ετών, με εμπειρία στο εξωτερικό στο πόστο της βοηθού μάγειρα.

Περισσότερα...

σερβιτόρος ή βοηθός σερβιτόρου έξω από το Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, έξω από το Ντίσελντορφ) ζητείται σερβιτόρος ή βοηθός σερβιτόρου έως 45 ετών, με εμπειρία και λίγα γερμανικά.

Περισσότερα...

Λαντζιέρης σε νησί πάνω από το Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε νησί, πάνω από το Αμβούργο) ζητείται έμπειρος λαντζιέρης.

Περισσότερα...

μάγειρας ή μαγείρισσα στην περιοχή Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Στουτγκάρδης) ζητείται μάγειρας ή μαγείρισσα έως 45 ετών, με γνώσεις ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Περισσότερα...

Μαγείρισσα παραδοσιακής κουζίνας στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Φρανκφούρτης) ζητείται μαγείρισσα έως 45 ετών, με γνώσεις ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Περισσότερα...

Ζευγάρι σε παραθαλάσσιο μέρος πάνω από το Βερολίνο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε παραθαλάσσιο μέρος, πάνω από το Βερολίνο) ζητείται ζευγάρι έως 35 ετών. Ο άντρας σερβιτόρος (με εμπειρία και γνώση γερμανικής γλώσσας) και η γυναίκα για βοηθός στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us