Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία εργασία σε ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

εργασία σε ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία

Ζητούνται άτομα για εργασία σε ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία - COSMOS JOBS -

  • Μάγειρες και ψήστες έως 50 ετών, με εμπειρία σε ελληνικά εστιατόρια του εξωτερικού.
  • Σερβιτόροι έως 40 ετών έμπειροι με γνώση της Γερμανικής γλώσσας.
  • Γυναίκες και ζευγάρια έως 50 ετών για εργασία σε κουζίνα.

Παρέχονται στέγη, διατροφή και ασφάλιση. Κάλυψη στο προσωπικό.
Τηλ. - 2310 887424


 

 

Στις αρχές του 1960 μεταναστεύουν στη Γερμανία και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης χιλιάδες Έλληνες για να εργαστούν. Μετά από το 1987 με τη βοήθεια του νόμου περί «ελεύθερης κυκλοφορίας» των Ελλήνων πολιτών στην ΕΕ, το κύμα μετεγκατάστασης συνεχίζεται. Εκείνη την εποχή πολλοί Έλληνες μετανάστες στρέφονται από τη βιομηχανία στα ελεύθερα επαγγέλματα. Ανοίγουν εκατοντάδες ελληνικά εστιατόρια και ταβέρνες σε κάθε Γερμανική πόλη.
Ο τομέας της εστίασης διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην οικονομική επιβίωση των ελλήνων στην χώρα υποδοχής, και βοήθησε στην κοινωνική ένταξη. Επίσης έκανε γνωστή την ελληνική κουζίνα, τα μαγειρευτά ελληνικά πιάτα, το ούζο και τα ελληνικά κρασιά. Οι Γερμανοί άλλωστε είχαν γνωρίσει τη μεσογειακή διατροφή από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με τη Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία Destatis: 157.000 Έλληνες μετανάστευσαν από το 2010 έως το 2015. Με την ανεργία να κυμαίνεται στο 7,8%,, η Γερμανία εξακολουθεί να δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας σε ελληνικά εστιατόρια.
Η Ελληνική κουζίνα, έχοντας και επιρροές από άλλες χώρες, είναι στη βάση της Μεσογειακή. Ελαιόλαδο, κρασί, φρούτα και λαχανικά, όσπρια , μαγειρευτά πιάτα ... Η ελληνική γαστρονομία έχει δυνατά θεμέλια και διαθέτει πολύ μεγάλη δημιουργικότητα. Διαθέτουμε το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο, καταπληκτικά κρασιά, και μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές συνταγές φούρνου και κατσαρόλας. Τα ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία μπορούν και πρέπει να γίνουν πρεσβευτές των προϊόντων μας, του τουρισμού και της μεσογειακής διατροφής. Το σήμα ποιότητος «Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα» σαν πρόγραμμα πιστοποίησης των ελληνικών εστιατορίων στη Γερμανία, σε συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και του DHW, αποτελεί μια καλή κίνηση προς την πλευρά αυτή.


Για εργασία σε ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310 887424
Site: ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ – COSMOS JOBS
Facebook Page: Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us