Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Βοηθός μάγειρα και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στο Άμστερνταμ (κωδ: 22281102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθός μάγειρα και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άμστερνταμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Λαντζιέρισσα ζητείται στη Βιέννη (κωδ: 22181101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται λαντζιέρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 22141105)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Άμστερνταμ (κωδ: 22141104)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άμστερνταμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Άτομο για τα μαγειρευτά στην Ουτρέχτη (κωδ: 22081105)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τα μαγειρευτά, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός μάγειρα ζευγάρι στο Σάλτσμπουργκ (κωδ: 22071101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός μάγειρα, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Άτομο για λάντζα και σαλάτες στο Σάλτσμπουργκ (κωδ: 22071102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για λάντζα και σαλάτες, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας και βοηθός μάγειρα ζευγάρι στο Χέερλεν (κωδ: 22031102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μάγειρας και βοηθός μάγειρα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός για κρύα κουζίνα στην Ουτρέχτη (κωδ: 22241003)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για κρύα κουζίνα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός για ρεσεψιόν και service με γερμανικά στη Στουτγκάρδη (κωδ: 22241005)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για ρεσεψιόν και serviceμε γερμανικά, για ξενοδοχείο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Ίνσμπρουκ Αυστρίας (κωδ: 22211005)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης-μάγειρας στο Ίνσμπρουκ Αυστρίας (κωδ: 22211004)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-μάγειρας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us