Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στη Βιέννη (κωδ: 22160503)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στο Χέερλεν (κωδ: 22160502)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μάγειρας και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας στο Ναϊμέγκεν Ολλανδίας (κωδ: 22120502)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή δύο μεμονωμένα άτομα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ναϊμέγκεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης-μάγειρας ζητείται στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 22110501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-μάγειρας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός σερβιτόρου στο Ίνσμπρουκ Αυστρίας (κωδ: 22100505)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός σερβιτόρου, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης-μάγειρας στην Ουτρέχτη Ολλανδίας (κωδ: 22100503)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-μάγειρας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης-μάγειρας στο Χέερλεν Ολλανδίας (κωδ: 22090503)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-μάγειρας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 22040504)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας-Chef στην Ολλανδία (κωδ: 22040501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας-chef με γνώση αγγλικών, για ολλανδικό καφέ - μπαρ - εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Τσβόλε, στη Βόρεια Ολλανδία ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Βελς Αυστρίας (κωδ: 22030503)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Σερβιτόρος για ελληνικό εστιατόριο στο Βελς (κωδ: 22030502)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος με γερμανικά, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Άτομο για εργαστήριο με πίτες στην Ουτρέχτη (κωδ: 22030501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για παρασκευή πιτών, για ελληνικό εργαστήριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us