Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Λαντζιέρης ζητείται στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 21121102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται λαντζιέρης, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν ζητείται στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 21121101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 30 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Barman ζητείται στη Βιέννη (κωδ: 21011101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται barman, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( περιοχή Βιέννης). Έως 35 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στη Βιέννη (κωδ: 21291004)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Κάσσελ (κωδ: 21271006)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία( στα περίχωρα του Κάσσελ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης ζητείται στην Ολλανδία (κωδ: 21271002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι για σέρβις για Ολλανδία (κωδ: 21271001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι για σέρβις , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Πιτσαδόρος ζητείται στην Αυστρία (κωδ: 21221008)

Από την COSMOS JOBS ζητείται πιτσαδόρος, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( κοντά στο Μπρέγκενζ ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα στο Μάαστριχτ (κωδ:21211005)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός μάγειρα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία (στα περίχωρα του Μάαστριχτ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης ζητείται στο Μάαστριχτ (κωδ: 21211004)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία (στα περίχωρα του Μάαστριχτ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι για τηγάνια και ορεκτικά στο Ρότερνταμ (κωδ: 21201002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι για τηγάνια και ορεκτικά, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ρότερνταμ ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης ζητείται στην Αυστρία (κωδ: 21181001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us