Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στη Χάγη Ολλανδίας - (κωδ: 23290302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Χάγης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στο Βελς Αυστρίας (κωδ: 23290304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός σερβιτόρου με βασικά γερμανικά στη Στουτγκάρδη -(κωδ: 23280304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός σερβιτόρου με απαραίτητη τη βασική γνώση γερμανικών, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός για τηγάνια στο Ρότερνταμ Ολλανδίας -(κωδ: 23280305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός για τηγάνια, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ρότερνταμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Καμαριέρα ζητείται στη Βιέννη -(κωδ: 23280303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται καμαριέρα, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Σερβιτόρος/α με γερμανικά στη Βιέννη -(κωδ: 23280302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος/α με γερμανικά, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στη Βιέννη -(κωδ: 23280301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Βελς Αυστρίας (κωδ: 23270303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας/Μαγείρισσα και βοηθός μάγειρα ζευγάρι στο Χέερλεν - (κωδ: 23240304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μάγειρας/μαγείρισσα και βοηθός μάγειρα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία  - ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Σερβιτόρος/α με πολύ καλή γνώση αγγλικών στο Ρότερνταμ (κωδ: 23230304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος/α με πολύ καλή γνώση αγγλικών, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ρότερνταμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός για τηγάνια στο Χέερλεν Ολλανδίας -(κωδ: 23210305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός για τηγάνια, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μαγείρισσα στο Χέερλεν Ολλανδίας - (κωδ: 23210304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μαγείρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us