Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Ψήστης ζητείται στο Ρότερνταμ Ολλανδίας (κωδ: 21110601)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία( στα περίχωρα του Ρότερνταμ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας ζητείται στο Ρότερνταμ Ολλανδίας (κωδ: 21110602)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ρότερνταμ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στο Λίνζ (κωδ: 21100602)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας -ψήστης στο Αϊντχόβεν (κωδ: 21090601)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας-ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στο Αϊντχόβεν (κωδ: 21090602)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό

Περισσότερα...

Ψήστης ζητείται στο Κλάγκενφουρτ Αυστρίας

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία( στα περίχωρα του Κλάγκενφουρτ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Βέλς (κωδ: 21070607)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βέλς ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας στο Άρνεμ (κωδ: 21070604)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άρνεμ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στη Βιέννη (κωδ: 21070609)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Α' μάγειρες για αλυσίδα εστιατορίων στην Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS ζητούνται Α' μάγειρες, για αλυσίδα εστιατορίων στην Ολλανδία . Έως 50 ετών, απαραίτητα με 2ετή προϋπηρεσία, γνώση αγγλικών και λευκό ποινικό μητρώο.

Περισσότερα...

Ψήστης στα περίχωρα Έμμεν (κωδ: 21030606)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άρνεμ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Άτομο για τηγάνια και ορεκτικά στα περίχωρα Έμμεν (κωδ: 21030605)

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τηγάνια και ορεκτικά, για εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Έμμεν ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us