Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Ψήστης και μαγείρισσα ζευγάρι στο Αϊντχόβεν

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και μαγείρισσα , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ). Έως 55 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Άτομο για τύλιγμα και κρύα κουζίνα στη Χάγη

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τύλιγμα και κρύα κουζίνα , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Χάγης ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Άτομο για μπαρ -σέρβις στο Άμστερνταμ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για μπαρ-σέρβις , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άμστερνταμ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Μάαστριχτ Ολλανδίας

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ). Από 40 έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στη Βιέννη (κωδ:170201)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας για εστιατόριο στη Βιέννη

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( κοντά στη Βιέννη ).

Περισσότερα...

Ζευγάρι για μπουφέ και πάσο στο Ίνσμπρουκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι για μπουφέ και πάσο , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Τυλιχτής για ψητοπωλείο στο Ίνσμπρουκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται τυλιχτής , για ψητοπωλείο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Λαντζιέρης στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ (κωδ:300102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται λαντζιέρης , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 40 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Μάγειρας / ψήστης στη νότια Ολλανδία (κωδ:300103)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας-ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Ζευγάρι μαγείρισσα και βοηθός στην Αυστρία

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μαγείρισσα και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( κεντρική Αυστρία ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γυναίκα μαγείρισσα κοντα στο Μάαστριχτ (κωδ:170102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα μαγείρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us