Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

ζευγάρι ή δυο μεμονωμένα άτομα στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ) ζητείται ζευγάρι ή δυο μεμονωμένα άτομα.

Περισσότερα...

Ψήστης από ελληνικό εστιατόριο από το Σάλτσμπουρκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( έξω από το Σάλτσμπουρκ) ζητείται ψήστης έως 50 ετών , απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό .

Περισσότερα...

έμπειρος σερβιτόρος από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα σύνορα με την Ελβετία ) ζητείται έμπειρος σερβιτόρος, έως 50 ετών με λίγα γερμανικά

Περισσότερα...

Ζευγάρι ή άτομα ως βοηθοί κουζίνας στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα σύνορα με τη Γερμανία ) ζητείται ζευγάρι ή 2 μεμονωμένα άτομα έως 40 ετών.

Περισσότερα...

Ψήστης έξω από το Σάλτσμπουρκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( έξω από το Σάλτσμπουρκ) ζητείται ψήστης έως 50 ετών , απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό .

Περισσότερα...

ζευγάρι ή 2 μεμονωμένα άτομα ως βοηθοί στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα σύνορα με τη Γερμανία ) ζητείται ζευγάρι ή 2 μεμονωμένα άτομα έως 40 ετών , με εμπειρία σε σαλάτες , τηγάνια , ψήσιμο και μαγειρευτά .

Περισσότερα...

βοηθοί στην κουζίνα σε λάντζα και σαλάτες στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα σύνορα με τη Γερμανία ) ζητείται ανειδίκευτο ζευγάρι έως 35 ετών, για να εργαστούν ως βοηθοί στην κουζίνα , σε λάντζα και σαλάτες .

Περισσότερα...

έμπειρο ζευγάρι στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 55 ετών , απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό , ο άντρας ψήστης και η γυναίκα στο πάσο .

Περισσότερα...

ζητείται μπάρμαν στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα σύνορα με τη Γερμανία ) ζητείται μπάρμαν έως 30 ετών, ειδικευμένος ή ανειδίκευτος , χωρίς γνώση γερμανικής γλώσσας .

Περισσότερα...

Προσωπικό από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα σύνορα με τη Γερμανία ) ζητείται ζευγάρι ή 2 μεμονωμένα άτομα έως 45 ετών , με εμπειρία σε σαλάτες και τηγάνια

Περισσότερα...

Άτομο με προϋπηρεσία στα τηγάνια στην Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ζητείται άτομο έως 40 ετών, με προϋπηρεσία στα τηγάνια.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κοντά στο Άμστερνταμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( 40 χιλιόμετρα από το Άμστερνταμ ) ζητείται γυναίκα έως 50 ετών, με προϋπηρεσία σε κρύα πιάτα και μαγειρευτά

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us