Αγγελίες Εργασίας ιατρικά - φαρμακευτικά Θέσεις εργασίας για Νοσηλευτές σε Νοσοκομεία της Αγγλίας
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ιατρικά - φαρμακευτικά

Εύρεση εργασίας σε ιατρικά και φαρμακευτικά

ιατρικά - φαρμακευτικά

Θέσεις εργασίας για Νοσηλευτές σε Νοσοκομεία της Αγγλίας

Οι Συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2014
Η Primary Care Recruitment αναζητά Νοσηλευτές να εργαστούν στην Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αγγλίας, 45 λεπτά από το Birmingham και το Διεθνές Αεροδρόμιο.

Αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας και ένα από τα μόλις 7 Trusts στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Wolverhampton NHS επιλέχθηκε ως υποδειγματικό νοσοκομείο στην πρόληψη λοιμώξεων.
Προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θα αναπτύξεις τις δεξιότητες σου ασκώντας το επάγγελμα που διάλεξες.
Αναζητούμε υποψήφιους με εμπειρία ή ενδιαφέρον στους τομείς της
Παιδιατρικής, Γενικής και Παθολογικής Νοσηλευτικής,
Ορθοπεδικής, Επείγουσας Νοσηλευτική , Καρδιολογία
Μισθός και επιπλέον παροχές:
• Μισθός από 1850€ μηνιαία, αναλόγως με την εμπειρία
• Σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου
• Πλήρης οικονομική υποστήριξη για τη μετεγκατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο (Δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για τη μετάβαση και δωρεάν διαμονή για τον πρώτο μήνα)
• Πρόγραμμα εντάξεις και συνεχής μετεκπαίδευση
Απαιτούμενα Προσόντα:
• Πτυχίο Νοσηλευτικής
• Δικαίωμα εγγραφής στο Nurse and Midwifery Council του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κόστος της εγγραφής στο NMC είναι £110, το οποίο όμως θα καλυφθεί από το νοσοκόμειο.
• Μεσαίο/ Προχωρημένο επίπεδο Αγγλικών
• Αίσθημα υπευθυνότητας κατά την εργασία σας
Η ομάδα της PCR θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο πριν από τη συνέντευξη και μετά την επιλογή σου, με έναν Σύμβουλο διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις!
Όλοι οι τελικοί υποψήφιοί θα λάβουν ένα πακέτο πληροφοριών που μπορούν να διαβάσουν σε προετοιμασία για την συνέντευξη με το νοσοκομείο καθώς και συναντήσεις μέσω Skype με Βρετανούς Νοσηλευτές για την συζητήσετε πριν την τελική σας αξιολόγηση
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μας αποστείλουν το βιογραφικό τους στα Αγγλικά ή τα Ελληνικά, στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us