Αγγελίες Εργασίας ιατρικά - φαρμακευτικά Νοσηλευτές χειρουργείου στην Κύπρο
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ιατρικά - φαρμακευτικά

Εύρεση εργασίας σε ιατρικά και φαρμακευτικά

ιατρικά - φαρμακευτικά

Νοσηλευτές χειρουργείου στην Κύπρο

Ιδιωτική κλινική της Κύπρου ζητά να προσλάβει 2 νοσηλευτές-εργαλειοδότες χειρουργείου.


Οι κατάλληλοι/ες υποψήφιοι/ες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδας ή άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οποία παρέχεται ισοτιμία πτυχίου, να διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να μιλούν Άριστα Ελληνικά και Αγγλικά και να έχουν 5ετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση χειρουργείου.
Η θέση απασχόλησης προβλέπει σύμβαση αορίστου χρόνου.

Βιογραφικά σημειώματα, παρακαλούμε στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η HRStrategy είναι ελληνική εταιρία διαχείρισης σταδιοδρομίας υγειονομικών επιστημόνων συνεργαζόμενη αποκλειστικά μόνο με μεγάλα πανεπιστημιακά η ιδιωτικά νοσοκομεία της Ευρώπης και μεγάλες, ή άλλες οργανωμένες δομές υγείας. επιδιώκοντας να παρέχει υπηρεσίες που οδηγούν στην εξασφάλιση των συμφερόντων των Ευρωπαίων επιστημόνων σε μακροχρόνια βάση. Οι συνεργασίες που έχουμε συνάψει έχουν ελεγχθεί από τις οικείες πρεσβείες και τους ιατρικούς συλλόγους των Ευρωπαϊκών χωρών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us