Αγγελίες Εργασίας ιατρικά - φαρμακευτικά Ιατρικός επισκέπτης κτηνιατρικών τροφών - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ιατρικά - φαρμακευτικά

Εύρεση εργασίας σε ιατρικά και φαρμακευτικά

ιατρικά - φαρμακευτικά

Ιατρικός επισκέπτης κτηνιατρικών τροφών - Αθήνα

Ο πελάτης μας εμπορική εταιρίας διανομής κτηνιατρικών συμπληρωμάτων διατροφής επιθμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία Ιατρικό Επισκέπτη.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες ή άνδρες, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Κτηνιατρικής, Γεωπονικής ή άλλης ανωτάτης σχολής με εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής επίσκεψης.
Στα κύρια εργασιακά τους χαρακτηριστικά θα πρέπει συγκαταλλέγονται η γνώση της Αγγλικής, η γνώση τεχνικών παρουσιάσεων και υπολογιστών γραφείου, οι εξαίρετες επικοινωνιακές ικανότητες και η διάθεση να αμειφθούν με ένα σύστημα που συνδυάζει σταθερό μηνιαίο μισθό και πρόσθετα οικονομικά κίνητρα τα οποία θα καταβάλλονται βάσει του βαθμού επίτευξης των εμποριών τους στόχων. Ευνόητα, θα πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης.
Η εταιρία έχει έδρα στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι επισκέψεις θα αφορούν κυρίως στο χώρο της Αττικής.
Βιογραφικά σημειώματα αναφέροντας τη θέση στην οποία θέλετε να απασχοληθείτε, παρακαλούμε στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us