Αγγελίες Εργασίας ιατρικά - φαρμακευτικά Νοσηλεύτριες-Νοσηλευτές στη Λάρνακα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ιατρικά - φαρμακευτικά

Εύρεση εργασίας σε ιατρικά και φαρμακευτικά

ιατρικά - φαρμακευτικά

Νοσηλεύτριες-Νοσηλευτές στη Λάρνακα

Ο πελάτης μας κλινική της Λάρνακας επιθυμεί να προσλάβει ελληνίδες και έλληνες νοσηλευτές στη Λάρνακα

Οι κατάλληλες υποψήφιες και υποψήφιοι, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής νοσηλευτικής ή ΤΕΙ και να έχουν αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Νοσηλευτή, προκειμένου να εγγραφούν στον αντίστοιχο Παγκύπριο Σύλλογο Νοσηλευτών.
Επιθυμητή εκτός από την άριστη γνώση της ελληνικής και η καλή γνώση της αγγλικής, καθώς και προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους ως νοσηλευτές/τριες χειρουργικού ή παθολογικού τομέως.
Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο σύλλογο θα υποβληθούν στην ελληνική γλώσσα, ενώ η κλινική για τις πρώτες ανάγκες διαμονής θα προσφέρει διατροφή και κατάλυμα.
Η εργασία θα είναι αορίστου χρόνου σε πενθήμερη βάση σε μια χώρα με ανερχόμενη οικονομία η οποία προσφέρει μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας σε Έλληνες επιστήμονες του υγειονομικού τομέα με ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επιστημονικής εξέλιξης.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us