Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες πωλητής / συνεργάτης - Αθήνα, Kουκάκι
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

πωλητής / συνεργάτης - Αθήνα, Kουκάκι

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο στο Κουκάκι. Το γραφείο εντάσσεται σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων και επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα προβολής και διαφήμισης.

Σήμερα, επιλέγουμε μέσα από αυτόν τον χώρο να δημιουργήσουμε την δυνατότητά και να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ζωής και άλλων ανθρώπων.
Ξεκινάμε ένα πρόγραμμα για την δημιουργία 6 νέων επαγγελματιών στο χώρο της διαφήμισης. Γίνεται ένταξη σε ομάδα. Εφαρμογή συστήματος που λειτουργεί. Αν σε εμπνέει κάτι τέτοιο μην φοβηθείς για οτιδήποτε άλλο. Η συνεργασία μας θα γίνεται κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας, περιλαμβάνει εκπαίδευση, ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και όχι μόνο.
Όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις και να δεσμευτείς γι' αυτό. Εάν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις στη ζωή σου και να μην είσαι απλός θεατής έλα κοντά μας. Αυτό που ζητάμε είναι, να σέβεσαι τον εαυτό σου, για να μπορείς να σεβαστείς εμάς και τους μελλοντικούς μας πελάτες. Θέλουμε να έχεις άνεση στην επικοινωνία σου με τους άλλους, να διαθέτεις μεταφορικό μέσο (χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό) και να έχεις μια σχετική εξοικείωση με τους υπολογιστές. Για πληροφορίες κάλεσέ με στο 6908851728 (16:30 – 20:30) Παναγιώτης.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us