Αγγελίες Εργασίας στελέχη - πτυχιούχοι Στελέχη Καταστημάτων Λιανικής - Αττική
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Στελέχη - πτυχιούχοι

Εύρεση εργασίας για Στελέχη πτυχιούχους

στελέχη - πτυχιούχοι

Στελέχη Καταστημάτων Λιανικής - Αττική

Ο πελάτης μας, αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης της Αττικής, θα ήθελε να προσλάβει:

Στελέχη Καταστημάτων Λιανικής

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες με γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας, υπολογιστών, λογισμικό εμπορικής διαχείρισης θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία στον κλάδο της λιανικής πώλησης ως στελέχη τμημάτων, υπεύθυνοι, υποδιευθυντές ή διευθυντές καταστημάτων, άνω των 3 ετών.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν της φιλοδοξία μελλοντικής εξέλιξης στη διοίκηση λιανεμπορικών επιχειρήσεων, να ενδιαφέρονται για την δημιουργία επιτευγμάτων μέσω της επίτευξης στόχων, να διαθέτουν το μεράκι της εξυπηρέτησης πελατών και να σταδιοδρομήσουν σε έναν γνωστό και διακεκριμένο Έλληνα εργοδότη.

Ως προς τα προσόντα, επιθυμητή είναι η ύπαρξη τουλάχιστον ενός μεταλυκειακού τίτλου σπουδών σε συνδυασμό με ανεπτυγμένες αρετές επικοινωνίας, διάθεσης άριστης εξυπηρέτησης των πελατών και πολύ καλές ικανότητες αριθμητικών υπολογισμών.

Στα κύρια καθήκοντα των κατόχων της θέσης συμπεριλαμβάνεται η εξυπηρέτηση των πελατών μέσω της υποβολής κατάλληλων προτάσεων για την εφαρμογή και αξιοποίηση των προϊόντων, επομένως δημιουργικό πνεύμα θα πρέπει να τους διακατέχει, εκτός από τις εφαρμογές μεθόδων εξυπηρέτησης των πελατών.

Στα πλαίσια του εσωτερικού ανταγωνισμού, η εταιρία προσφέρει δυνατότητες εκπαίδευσης όσο και επαγγελματικής ανάπτυξης στον τομέα τόσο των πωλήσεων, όσο του Μάρκετινγκ, της Εμπορικής Διεύθυνσης και των Logistics, γι' αυτό το λόγο θα προτιμηθούν υποψήφιοι/ες που θα θεωρηθούν εκπαιδεύσιμοι.

Βιογραφικά σημειώματα μπορείτε να στέλνετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us