Αγγελίες Εργασίας στελέχη - πτυχιούχοι Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Φυτικής Παραγωγής
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Στελέχη - πτυχιούχοι

Εύρεση εργασίας για Στελέχη πτυχιούχους

στελέχη - πτυχιούχοι

Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Φυτικής Παραγωγής

Ο πελάτης μας, εταιρία παραγωγής και εμπορίας φυτικών καλλιεργειών, επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία: Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Φυτικής Παραγωγής

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες ή άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει από ελληνικό ή αντίστοιχο της αλλοδαπής ίδρυμα γεωπονικών ή τεχνολογικών σπουδών, να μιλούν άριστα αγγλικά και να έχουν προϋπηρεσία στην αγροτική παραγωγή.
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα έχει ως αντικείμενο την επίσκεψη σε καλλιεργητές προκειμένου να επιβλέψει την εξέλιξη της παραγωγής των φυτικών προϊόντων της εταιρίας, να παρέχει οδηγίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρίας και να ελέγξει την διεξαγωγή της παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων.
Ως προς τα ατομικά χαρακτηριστικά, ο/η κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διαθέτει άριστες επικοινωνιακές αρετές και χειρισμό του λόγου σε επιστημονικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, να μπορεί να διεξάγει παρουσιάζεις χειριζόμενος/η τα αναγκαία τεχνολογικά εργαλεία λογισμικού, καθώς και να έχει δυνατότητα να ταξιδεύει εκτός Αθηνών.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us