Αγγελίες Εργασίας στελέχη - πτυχιούχοι Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Παραγωγής - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Στελέχη - πτυχιούχοι

Εύρεση εργασίας για Στελέχη πτυχιούχους

στελέχη - πτυχιούχοι

Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Παραγωγής - Αθήνα

Πελάτης μας, πολυεθνική εταιρία ζητά να προσλάβει για το εργοστάσιο της Αθήνας έναν Γενικό Διευθυντή & Διευθυντή Παραγωγής

Καθώς η εταιρία κατασκευάζει ηλεκτρονικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί Πολυτεχνικής Σχολής της Ελλάδας ή ισότιμης του εξωτερικού και ευνόητα να μιλούν εκτός από τα ελληνικά, τέλεια τα αγγλικά καθώς επιθυμητές θα είναι και επιπλέον γλώσσες του Ευρωπαϊκού ή του Αραβικού χώρου.Ο κάτοχος της θέσης θα αναλάβει να ηγηθεί της λειτουργίας παραγωγής υλικού υψηλής τεχνολογίας, ενώ θα διοικεί από κοινού τα τμήματα logistics-supply chain, R&D και μέρος του διοικητικού προσωπικού της εταιρίας, διοικητικά αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Ως προς την προϋπηρεσία του, θα πρέπει να έχει διοικήσει σε αντίστοιχη θέση πολυάριθμο προσωπικό επιστημονικής κατεύθυνσης τουλάχιστον επί 8 έτη σε παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμών, ενώ η συνολική του προϋπηρεσία να υπερβαίνει απαραιτήτως τα 15 έτη.
Καθώς θα ταξιδεύει σε πολλές χώρες του πλανήτη, θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να εκδώσει απρόσκοπτα visa αλλά και να διαθέτει ουσιαστικές συστάσεις (όχι μόνο γραπτές) από τους προηγούμενους εργοδότες του.
Η εταιρία προσφέρει πακέτο ανταγωνιστικών αποδοχών και παροχών και εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την υψηλή απόδοση των ανθρώπων και των επιχειρησιακών εταίρων που το συνιστούν.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us