Αγγελίες Εργασίας στελέχη - πτυχιούχοι Εκτυπωτής γραφικών τεχνών - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Στελέχη - πτυχιούχοι

Εύρεση εργασίας για Στελέχη πτυχιούχους

στελέχη - πτυχιούχοι

Εκτυπωτής γραφικών τεχνών - Αθήνα

Ο πελάτης μας, βιομηχανία ψηφιακών εκτυπώσεων στα δυτικά προάστια της Αθήνας ζητεί να προσλάβει έναν εκτυπωτή γραφικών τεχνών

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, απόφοιτοι σχολής γραφικών τεχνών με άριστη γνώση αγγλικής, θα εργαστούν στην σύγχρονη τεχνολογικά παραγωγική διαδικασία της εταιρίας συμβάλλοντας στη δημιουργία τελικών εντύπων ψηφιακής εκτύπωσης.
Η εταιρία ασχολείται με δημιουργία και παραγωγή υλικών συσκευασίες, ετικέτες και υλικά μάρκετινγκ παρέχοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα εκτυπώσεων και εντύπου υλικού.
Στα πλαίσια του οργανωτικού της έργου παρέχει διαρκή εκπαίδευση και επαγγελματική υποστήριξη στους εργαζομένους της, αποτελώντας έναν διακεκριμένο εργοδότη ως προς τις εργασιακές συνθήκες.
Η απασχόληση θα είναι μόνιμη με πενθήμερο καθεστώς.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us