Αγγελίες Εργασίας τεχνικοί - τεχνίτες
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

τεχνικοί - τεχνίτες

Εύρεση εργασίας για τεχνικούς - τεχνίτες

τεχνικοί-τεχνίτες

Ελαιοχρωματιστές - Αθήνα

Ζητούνται έμπειροι ελαιοχρωματιστές και πλακάδες από την εταιρεία G. Karras Industrial Flooring με έδρα στο Περιστέρι. Παρέχονται υπηρεσίες σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Περισσότερα...

Μηχανικός Αυτοκινήτων (Μάστορας) Περιστέρι Αττικής

ZHTEITAI Μηχανικός Αυτοκινήτων ηλικίας 25-45 από εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes - Benz στο Περιστέρι με εμπειρία πανω σε επαγγελματικά και επιβατικά με κινητήρες Diesel & Βενζίνης για πλήρη απασχόληση.

Περισσότερα...

Συντηρητής ανελκυστήρων στην Κύπρο (κωδ: 22280308)

Από την COSMOS JOBS ζητείται συντηρητής ανελκυστήρων πτυχιούχος ηλεκτρολογίας ή μηχανολογίας, για εταιρεία στην Κύπρο ( στα περίχωρα της Λεμεσού ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μηχανικός Η/Υ - Πειραιάς

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υποστήριξη δικτύων, VPN, Windows Servers, AD, Exchange, VMware, Hyper-V, Windows 10 -11, τηλεφωνική υποστήριξη, άριστα Αγγλικά, δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανάκι, δυνατότητα ταξιδιών, αμοιβή 850€, συζητήσιμη. 

Περισσότερα...

Ελαιοχρωματιστές με εμπειρία - Θεσσαλονίκη

Ζητούνται, Ελαιοχρωματιστές με εμπειρία, για μόνιμη εργασία, από την Εταιρία Μελετών – Κατασκευών, KAPPA CONSTRUCTIONS, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

Τεχνίτες (μάστορες) γυψοσανίδων - Κρήτη

Εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ξηράς δόμησης αναζητά έμπειρους τεχνίτες (μάστορες) γυψοσανίδων για πλήρη απασχόληση όλο τον χρόνο, με πολύ ικανοποιητικό μισθό.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us