Αγγελίες Εργασίας τουρισμός - εστίαση
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Τουρισμός - Εστίαση

Εύρεση εργασίας στον Τουρισμό

τουρισμός-εστίαση

Μπάρμαν/μπαργούμαν ή βοηθός σερβιτόρου στο Μάνχαϊμ (κωδ: 22110505)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν/μπαργούμαν ή βοηθός σερβιτόρου, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας και λαντζιέρης/λαντζιέρισσα στο Βελς Αυστρίας (κωδ: 22110504)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ή δύο μεμονωμένα άτομα βοηθός κουζίνας και λαντζιέρης/λαντζιέρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ). Απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ψήστη στην Ουτρέχτη Ολλανδίας (κωδ: 22090505)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι (ή δύο μεμονωμένα άτομα) ψήστης και βοηθός ψήστη, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Ουτρέχτης ). Μεεμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ψήστη ζευγάρι στο Χέερλεν Ολλανδίας (κωδ: 22090504)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός ψήστη, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Χέερλεν ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός σερβιτόρου ζητείται στο Αμβούργο (κωδ: 22090502)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός σερβιτόρου, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν ζητείται στο Ντίσελντορφ (κωδ: 22090501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us