Αγγελίες Εργασίας τουρισμός - εστίαση Υπεύθυνη/ος καταστήματος με slot machines σε επιβατικό πλοίο
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Τουρισμός - Εστίαση

Εύρεση εργασίας στον Τουρισμό

τουρισμός-εστίαση

Υπεύθυνη/ος καταστήματος με slot machines σε επιβατικό πλοίο

Ζητείται άτομο για εργασία σε θέση εξυπηρέτησης πελατών και ταμείου σε επιβατικό πλοίο που διενεργεί πλόες μεταξύ Πάτρας - Ανκόνας ή μεταξύ Ρώμης – Βαρκελώνης.

Είναι σημαντικό να είναι έμπιστη/ος, οργανωτική/ος, ευέλικτη/ος με έμφαση στην κοινωνικότητα και στις Δημόσιες Σχέσεις. Η θέση είναι μόνιμη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει προσόντων. Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών και επιθυμητή η γνώση Ιταλικών, η γνώση Η/Υ και η εμπειρία εργασίας σε πλοίο. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με διαβατήρια. Απαιτούνται πιστοποιητικά σωστικών έγγραφων που μπορούνε να εκδοθούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος από ιδιωτική σχόλη π.χ. www.cosmostraining.gr ή από το δημόσιο στη Σχόλη Σωστικών Εμπορικού Ναυτικού.
Τα πιστοποιητικά είναι τα κάτωθι:
(α) BASIC SAFETY
(b) SECURITY AWARENESS

Η εταιρεία προσφέρει:
Εργασία σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον πάνω σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια και πορθμεία - συνδυάστε την εργασία και τα ταξίδια, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά!
• Μισθός € 1000 (NET)
• Διαμονή και διατροφή καλύπτονται από την εταιρεία
• Εργασιακή εμπειρία σε ένα διεθνές περιβάλλον
• Μόνιμη εργασία με συμβάσεις 4-6 μηνών

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us